GYERMEK LÁBBELIK

Szeretnéd Gyermeked számára a legmegfelelőbb lábbelit?

A gyermekláb fejlődése a talpra állással indul meg igazán. Nagyon fontos, hogy a kezdetektől fogva egészséges cipő legyen a gyermeke lábán. Minden gyermek első felállásánál sarka kissé befelé dől, és a boka belső része még lejjebb van. A kemény, sima felületen(parketta, járólap) a sarok befelé fordul mivel a láb szétterül. A problémát súlyosbíthatja ha a gyermek korához képest nagy baba:súlya, magassága,hiszen számára még nagyobb terhet kell cipelnie. ezek a gyerekek számára széles választékban szupinálos lábbelivel kínálunk. A supináció azt jelenti, hogy a talpat enyhén befelé fordítjuk, ez a lábbelikben egy kis ékkel érik el, aminek a vastagabbik része belül helyezkedik el.
Szupinálos márkáink: SALUS, SZAMOS:18-35 méretig.

Milyen a jó cipő?

Az üzletünkben megtalálhatóak az új diagnosztikai talppal rendelkező gyermekcipők 20 - 38 méretig:

Üzletünkben megtalálható márkák:

falcon gyerekcipo

Gyermeke lábbelije mellé széles választékban találhat nálunk:


Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb